De NVM makelaar is dé adviseur op het totale gebied van wonen.

Een NVM-Woningmakelaar kan een breed scala van diensten aanbieden.

Behalve bemiddeling bij de aan- of verkoop van een woning, het kiezen van de juiste hypotheek, het afsluiten van de NVM-Huisgarantie en het verrichten van taxaties, weet hij uit ervaring veel over verzekeringen. Gezien ook zijn kennis en ervaring op juridisch, bouwkundig en economisch gebied heeft hij een prima inzicht in alle risico’s die u loopt met uw onroerend goed en soms ook met uw roerend goed.

Zo kunnen veel NVM-makelaars u adviseren wanneer er sprake is van onderverzekering, over de gevolgen van werkloosheid of invaliditeit, eventueel overlijden van de kostwinnaar en dergelijke. Maar ook als u wilt verbouwen, vindt u bij een NVM-makelaar een gewillig oor, die luistert naar uw wensen en die u vervolgens adviseert over de mogelijkheden en bijvoorbeeld over regels van de gemeente, ruimtelijke ordening en monumentenzorg op dit gebied. Hij kan u vaak ook aan adressen helpen van gerenommeerde, betrouwbare aannemers in zijn regio.

Wilt u alleen maar zo snel mogelijk verhuizen naar uw nieuwe woning, dan kan de NVM-makelaar u ook van advies dienen. Bijvoorbeeld over verhuisondernemingen, die zorgvuldig met uw ‘spullen’ omgaan. Of over bijvoorbeeld inschrijving bij de gemeente, verhuisberichten en andere zaken die bij verhuizingen een rol spelen. Zodat u ook wat dat betreft geen onnodige risico’s loopt.

Voor huren en verhuren veelal ook hèt adres. Veel NVM-makelaars houden zich naast aan- en verkoop actief bezig met de huur en verhuur van woningen. Door het NVM-uitwisseling heeft de NVM-makelaar ook een uitgebreid overzicht van vraag en aanbod van huurwoningen bij de hand. Niet alleen in hun eigen werkgebied, maar ook daarbuiten. Voor wie naar een plaats moet of wil verhuizen dus heel handig. Hebben huurders en verhuurder elkaar gevonden dan moeten alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een huurcontract. De NVM-makelaar heeft hier ervaring mee. Zo’n huurcontract legt al uw rechten en plichten vast. Dus is het van belang dat u precies weet waar u aan toe bent. Bespreek dit contract daarom uitgebreid met uw NVM-makelaar.

Vraag om uitleg als u iets niet begrijpt. De NVM-makelaar is er voor ú!


huis-kopen-via-nvm-aankoopmakelaar-makelaar-makelaarskantoor-haaglanden

huis-verkopen-via-nvm-makelaar-makelaarskantoor-haaglanden